achterdoechelen.be

het gebeurt in je dorp

Beekstraat: tijdelijk eenrichting

Vrijdag 31 augustus vonden de bewoners van de Beekstraat een briefje in hun bus. Vanaf maandag 3 september, ook de eerste schooldag, werd de Beekstraat eenrichting. Althans van de hoek Kauwereelstraat tot de Pastoor Tilemansstraat.  Want daar kwam intussen tijdelijk een bouwkraan  Of wie in dat stuk van de straat woont steeds om moet rijden via de Neerveldstraat of Stationsstraat is niet zo heel duidelijk. Verkeer komende van over de spoorweg kan, als je de verkeersborden respecteert ,  niet verder dan de Pastoor Tilemansstraat. Of tot de Neerveldstraat, het plannetje is niet zo heel duidelijk. En de uitleg erg beknopt. Leest u zelf maar hieronder. De berichtgeving werd aan de aannemer overgelaten, niet aan de gemeentelijke informatie ambtenaar.

Op zondag kregen de ouders nog een mailtje  (wel niet alle ouders) . De eerste schooldag en de tweede schooldag was het voor veel passanten nog wat onduidelijk.  Op de eerste schooldag was er ook geen politie.  Chaos, zo meldde ons een mama met schoolgaande kinderen  uit het  eerste deel van de Beekstraat.  Ook deze dinsdag morgen rond 7 uur  en deze namiddag rond zes uur zagen we op een 5tal minuten  een tiental auto’s die het eenrichtingsbord negeerden en toch maar rechtdoor gingen.  Of die rechtsomkeer pogen te maken. Voor fietsers staat er ook geen uitzondering op het eenrichtingsbord. Beekstraat stijl ? schets beekstraatHet bericht van de aannemer:bericht aannemer

 

 

En dat van die auto’s die toch maar doorrijden : we verzinnen het niet.  Twee stuks rond 18h .  Op een paar uur gevolgd door meerdere tientallen.

door eenrichtingsbord2

%d bloggers liken dit: