Oud-leiding Chiro Oud-Heverlee

Wat:

   Sinds 1997 proberen we een aantal activiteiten per jaar te organiseren die in eerste instantie de bedoeling hebben zoveel mogelijk oud-leiding van Chiro Oud-Heverlee nog eens bij mekaar te brengen. Op deze activiteiten zijn alle oud-leiders en oud-leidsters alsook hun partners welkom. Gaan schaatsen, foto's en dia's uit het Chiro-archief bekijken, een pintje gaan pakken, mountainbiken, een jaarlijks kampweekend, ... allemaal goede redenen om nog eens bijeen te komen.

Daarnaast organiseren we ook grotere activiteiten waar we ook niet-oud-leiding op verwachten. De jaarlijkse grote Emiel L.L. De Boe Kwis en oriŽntatieloop zijn hier mooie en reeds beruchte voorbeelden van.

Leden

activiteiten-
kalenders:

   Er is nog geen formeel lidmaatschap vereist en iedereen die ooit actief was in de leiding van Chiro Oud-Heverlee is welkom om deel te nemen of mee te organiseren. De activiteitenkalenders worden rondgestuurd naar alle nieuwe oud-leiding ("pas-afgezwaaiden") en iedereen die zijn interesse hiervoor laat blijken door een berichtje aan ťťn van de contactpersonen. Daarnaast worden de volgende activiteiten ook nog eens aangekondigd met een berichtje in het JOOW, ...

Contactpersonen:

   Pieter Dierckx en Ilse Spreutels
M. NoŽstraat 43, Oud-Heverlee 

Michel Van Dommelen
Willemsstraat 23, Leuven
tel 29.80.86
e-mail: Michel.VanDommelen@econ.kuleuven.ac.be  

Mark Vanautgaerden
A. Delaunoislaan 20/6, Heverlee
e-mail: Mark.Vanautgaerden@uz.kuleuven.ac.be  

Gert Vandezande
M. NoŽstraat 9a, Oud-Heverlee
tel:  47.28.18    
e-mail: gert.vandezande@belgium.EU.net  

Ilse Vanwezer
Olmenlaan 12, Oud-Heverlee
tel:  40.37.82
e-mail:  Ilse.Vanwezer@pers.kuleuven.ac.be