spacer.gif (820 bytes)

4blauw.gif (837 bytes)

 Hier zijn we weer!

spacer.gif (820 bytes)
  Onze afficionado’s weten het: met de opbrengst van de jaarlijkse pizza-avond bekostigen we een kleine helft van wat we nodig hebben om 5 x per jaar in 4000 brievenbussen in Oud-Heverlee gratis en voor niks (zonder commerciële sponsoring!) uw onafhankelijke dorpskrant te laten belanden. En we doen er nog een spraakmakende – alweer gratis - website bovenop, om van onze belachelijk laag geprijsde wandel- of foto-cd’s en kaarten nog maar te zwijgen. In welke andere voorschootgrote gemeente vindt u dat nog?

U begrijpt ons: we zijn voor de rest van onze onkosten vooral aangewezen op uw goede wil. Er zijn er steeds een aantal die elke keer met veel overtuiging in de buidel tasten, en we hopen dat die stille supporters dat weer doen - en dat u nu hopelijk met meer bent. 
Vanaf 1 miljoen euro is het bedrag aftrekbaar van de belastingen. Moet toch kunnen in deze steenrijke gemeente, in deze volgens velen rijkste regio van de wereld. 
En onze minister-president zei het nog op Rerum Novarum (doe eens iets nieuws!): het verenigingsleven en de lokale gemeenschap zijn het desem in het beslag van onze samenleving.
Als u nu een bijdrage levert voor die desem, dan blijven wij samen met madam Nero het beslag maken om 5 x per jaar dus een ADO-pannenkoek van zowat 12 blz te maken. 

14 toetsen op de uw computerlink met uw bank en dan een bedrag intoetsen. Zo eenvoudig is het voor sommigen: een kleine handbeweging voor u, maar een hele stap vooruit voor de mens(elijk)heid.

Stort uw bijdrage op rekeningnummer 001-1673405-37 van 
ADO Beekstraat 41, 3054 Sint-Joris-Weert

spacer.gif (820 bytes)