spacer.gif (820 bytes)
4blauw.gif (837 bytes)

   ADO zoekt...

spacer.gif (820 bytes)

Blanden, 18 juni 2003 

Beste ADO - sympathisanten,

Wij zullen maar met de deur in huis vallen: achter d’oechelen is min of meer in crisis.

Door de jaren heen is onze redactie flink uitgedund. Het aantal vaste medewerkers is nu zo klein geworden, dat het voortbestaan zelf van ADO in het gedrang komt.
Wij zijn dus op zoek naar versterking. We moeten onze redactie op korte termijn uitbreiden, en zo mogelijk verjongen.


Misschien denkt u, “ze zullen wel iemand vinden” of  “ik woon hier pas, ik ken te weinig van het dorp” of “ach, ik heb dit nog nooit gedaan, dus niks voor mij”.
Neen, we hebben eerder al zoveel oproepen gedaan, zonder resultaat, dat u echt niet langer mag twijfelen: we hebben u echt nodig.
En dat u het kan, daar twijfelen we niet aan.

Ziehier hoe wij te werk gaan. Op onze redactievergaderingen, meestal slechts één keer per nummer, bespreken we wat er zoal aan actualiteit en activiteit in het dorp te beleven was en stellen een lijstje op van mogelijke artikels. Ieder pikt daar uit wat hem of haar het best ligt. Leuk “werk” is het zeker. De ene gaat een dorpsgenoot interviewen, de ander duikt in geschiedenisboeken, een derde spit één of ander eens grondig uit, en een vierde volgt als verslaggever één of andere vergadering.

Maar ook als u het schrijven echt niet ziet zitten, hebben we “werk” voor u. Om de kosten te drukken, doen we namelijk alles zelf, tot en met het handmatig plooien van 4200 ADO’s…, het bakken van pizza’s…

Misschien voelt u zelfs kriebels als cartoonist of als webmaster,  misschien wil u ons wandelboek eens updaten, of met een jeugdrubriek beginnen…

Kortom, beste mensen, ’t Is nu of nooit. We willen ADO niet langzaam zien wegkwijnen. Dan eindigen we nog liever in schoonheid. 

Wij hopen dat het zo ver niet hoeft te komen. Als we al van iets overtuigd zijn is het dit: we zijn nog altijd nodig. Want zeg nu zelf, zou u weten wat u nu weet, zonder ADO ? 

Daarom mensen, overwin uw drempelvrees, en neem zo snel mogelijk contact op met ons.

Dan spreken wij met u wel af om eind augustus, begin september eens een redactievergadering mee te maken. 

De redactie dankt u bij voorbaat !

 

Jos Bekaert, Geert Defloor, Herman Fonck, Vivienne Lak, Paul Pues,

Rik Vanmolkot

 

 

 

 

 

 

spacer.gif (820 bytes)
4blauw.gif (837 bytes)   spacer.gif (820 bytes)