spacer.gif (820 bytes)

Uit ADO 142

Haasrode viert feest:
zondag 2 september

spacer.gif (820 bytes)

Van 9u tot 13u: rommelmarkt voor en door jong en oud.
Iedereen van harte welkom.

Om 11u brengen het 8° koor met Joviool en Meerdaal Vocaal een aperitiefconcert in de kerk. Aansluitend wordt er u een aperitief aangeboden in de parochiezaal.

Brunch aangeboden door de Volleybal Haasrode vanaf 11u tot en met 14u in de sporthal van Haasrode.

Vanaf 14u zijn er doorlopend volksspelen en is er een heus springkasteel voor de kleinsten. Het Ontmoetingscentrum wordt gevuld met fantastische, muzikale optredens van onder meer de Drumguys en heel wat leerlingen van de academie voor woord en muziek.

De Skippies brengen een demonstratie. Je komt die dag ook te weten waarom je als bewoner van Haasrode een Pootefretter bent. Maar onder de echte Pootefretters zitten ook heuse kunstenaars. Met een uitgestippelde wandeling doorheen ons dorp kan je kunst in al zijn vormen bewonderen.

Wie van dit alles op een afstand wil genieten en toekijken, kan dat doen van op het terras van onze dorpscafé’s
De Veldduif, Den Deugniet en Het Elfste Gebod of bij de frituur Komesa. Wees erbij en ontdek alles van het dorp waar je woont!

Praktisch:
  • Rommelmarkt voor jong en oud: schrijf je in tegen uiterlijk 15 augustus via mail naar dorpsfeesthaasrode@gmail.com met als onderwerp: Rommelmarkt. Je noteert duidelijk je naam, je leeftijd (alleen voor toepassing voor kinderen) en adres.
  • Brunch: Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk 24 augustus via mail naar kathleen@goedhuys.be of via gsm op het nummer 0496943178.
Dit feest heeft als doel iedereen terug op straat te krijgen om ongedwongen te genieten van allerlei vertier.
Hou volgende website goed in het oog, want daarop zal telkens de allerlaatste informatie te vinden zijn: www.gezinsbond.be/haasrode.

Wie zin heeft die dag een handje toe te steken kan zich nu al melden via mail op dorpsfeesthaasrode@gmail.com
spacer.gif (820 bytes)