spacer.gif (820 bytes)

Uit ADO 140


Vacature m/v

spacer.gif (820 bytes)
 
Gewaardeerd Achter d’oechelen-redactielid Jos Bekaert verlaat na jaren trouwe dienst de redactie. Daarom zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste m/v om haar te vervangen.

Wij verwachten:
  1. Af en toe discreet een artikeltje schrijven, we herinneren ons bijvoorbeeld de reeks over religieus leven in Oud-Heverlee. Hulp van lieve echtgenoot is een pluspunt.
  2. Rol van chef-koffie en chef-dessert op zich willen nemen tijdens de jaarlijkse pizza-avond. Hulp van lieve echtgenoot: zie boven.
  3. Dozen en dozen gedrukte Achter d’oechelen ophalen bij drukkerij Acco.
  4. Op zomerse zondagochtenden je grote tafel ter beschikking stellen van de noeste plooiers (Acco drukt achterdoechelen, maar de blaren verzamelen en plooien doen we – zuinig als wij (noodgedwongen) zijn- zélf).
    Meebabbelen over grote en kleine nieuwtjes.
    Koffie en watertjes (zondagochtend!) en koekjes.
    En ach Jos, kersen uit de eigen tuin.
Tuin met prachtig uitzicht over het glooiende Brabantse landschap strekt tot aanbeveling.

4) Actief zijn in Seniorama is een must.

Wij bieden: lastige deadlines, vermoeiende pizza-avonden, uitputtende diepgravende onderzoeksjournalistiek tegen een riante verloning. Ach. En vriendschap.

Nu helemaal serieus, Jos en Jan, we bedanken jullie voor de vele jaren inzet en we hopen dat de lege plek in het lijstje redactieleden op de laatste bladzij van achterdoechelen snel opgevuld wordt.
spacer.gif (820 bytes)