spacer.gif (820 bytes)Niet te missen

de huisgemaakte pizza’s, lasagne en spaghetti. 
Allemaal voor één goed doel: ADO in leven houden. spacer.gif (820 bytes)

spacer.gif (820 bytes) zaterdag 26 november vanaf 17 uur 30 in de feestzaal van Don Bosco

    pizza!     

spacer.gif (820 bytes)

4blauw.gif (837 bytes) Een doordeweekse 
redactievergadering van ADO

Na de gebruikelijke ha(r)telijkheden uitgewisseld te hebben over de reden waarom het merendeel van de redactie er weer niet was of alweer te laat kwam, werden de altijd even saaie onderwerpen (als daar zijn het mobiliteitsplan, het structuur- en andere snode plannen, de geboorte van een brulkikker in Weert, en een viooltjesplantage in O-H om van de gemeenteraden maar te zwijgen,..) verdeeld onder de misnoegde opdagers. Burgerplicht kan zwaar wegen.
Ook zwaar te moede werd het de redactieleden om alweer een avond te zien eindigen in gemekker en tandengeknars over primeurs die we alweer te laat op het spoor waren. 

Als laatste onderwerp: de organisatie van ADO’s pizza-avond. Excuses om de slavenarbeid te ontlopen, werden zorgvuldig opgetekend door de redactieverantwoordelijke. Ontsnappingspogingen die we al kenden telden niet mee, maar geslepen als de doorsnee redacteur bij Achter d’oechelen is, was dat geen probleem. “Ik heb ophokplicht’, ‘de Bierbeekstraat ligt open’ en ‘ik moet meedoen aan Eurosong’ werden wel serieus genomen.

Tot, na dat laatste excuus, diezelfde snoodaard het aandurfde het ‘Claudia’-debat aan te snijden.

Claudia siert al sinds mensenheugenis de uitnodiging voor de pizza-avond en heeft al menig mannelijk redactielid danig parten gespeeld. Er werd voorgesteld haar na jaren trouwe dienst te vervangen door haar perfecte tegenpool: Lord Kitchener. De verrechtsing en haar uitspattingen in het militair-industrieel complex slaan zelfs toe bij ADO! Onnodig te zeggen dat de redactievergadering uit de hand liep: de bar van de gastheer werd vakkundig gekraakt, de flessen erin ook... Pro’s werden verzopen in vaten porto, contra’s in kratten Liebfraumilch. De redactieleden rolden vechtend over de vloer. Enfin, hoe iedereen terug thuis geraakte, weten we zelf niet , maar zeker is dat diezelfde avond nog de intrigante verwijderd werd van de cover om Lord Kitchener manu militari U allen met vermanende vinger te laten gebieden op zaterdag 26 november naar Don Bosco te komen. Onze redactieverantwoordelijke haalt altijd zijn slag thuis.

Er is nog geen volgende redactievergadering gepland. Het is ook nog niet zeker of er veel redactieleden zullen opdagen op zaterdag 26. De respectieve ziekenfondsen doen er discreet het zwijgen toe. U zal omzwachteld bediend worden, zoals steeds. 
spacer.gif (820 bytes)

4blauw.gif (837 bytes)Foto-wedstrijd

spacer.gif (820 bytes)
We kregen een veertigtal foto’s binnen voor de fotowedstrijd “mooi en lelijk in Oud-Heverlee”. 
We hebben 2 hoofdprijzen, (en vele troostprijzen.) 
Eén winnaar zal aangeduid worden door een jury van professionele fotografen.
Voor de andere hoofdprijs, de prijs van het publiek, doen we een beroep op u. Op de pizza-avond zullen we uw inzendingen tentoonstellen. Alle foto’s die via mail binnenkwamen hebben we op groot formaat afgedrukt.. Bij elke pizza, lasagne,…krijgt u een stembriefje, waarop u het nummer van uw favoriete foto kan noteren en daarna in de stembus steekt. 
Om de democratische oefening compleet te maken verloten we onder de stemmers óók nog een prijs.
spacer.gif (820 bytes)

4blauw.gif (837 bytes)En nog een tentoonstelling

En nog een tentoonstelling op onze pizza-avond!
Een foto zegt meer dan 1000 woorden. We nemen dan ook nogal wat foto’s als illustratie bij elk artikel dat we schrijven. Maar helaas zijn we verplicht elk nummer van ADO te beperken tot 12 pagina’s. Daardoor blijven er dikwijls een hoop mooie en interessante foto’s ongebruikt liggen. Wij hopen u te verrassen met een keuze die we uit ons archief haalden.spacer.gif (820 bytes)
spacer.gif (820 bytes)