spacer.gif (820 bytes)

4blauw.gif (837 bytes)uit ADO 132

spacer.gif (820 bytes)spacer.gif (820 bytes)In vorig nummer hebben we openheid gegeven over de financiële kant van deze krant. De toestand van onze dorpskrant was precair geworden, en vandaar de oproep naar u, lezer, om daar iets aan te doen. Want we kunnen er niet buiten, als we het unieke opzet van ADO willen bewaren, dan is er geen weg naast: de lezers betalen het blad. 
spacer.gif (820 bytes)

De knik in de curve

spacer.gif (820 bytes)

spacer.gif (820 bytes)
4blauw.gif (837 bytes) Gelukkig is het weer eens bewezen dat jullie onze vrij en ongebonden informatie de moeite waard blijven vinden en dat er hier en daar toch nog een blad mogelijk is waar de journalist niet op de achterkant van reclame hoeft te schrijven...

Sinds de oproep kwam er 2362 euro aan stortingen binnen. Samen met de opbrengst van de goedverkopende CD’s met historische dorpsfoto’s zijn we weer uit de alarmzone: we hebben nu 4204 euro in kas, goed voor 5 en een halve ADO. In totaal ontvingen we meer dan 100 stortingen tussen 
3 en 250 (!) euro, waarvan een 25-tal voor het eerst een bijdrage stortte. Een record is het net niet, in 1995, een vorige financiële dip, haalden we 3000 euro binnen. 

Een 100 tal families steunden ons in de loop van één van de voorbije jaren, maar niet meer dit jaar. Wij zullen proberen hen opnieuw te overtuigen van de noodzaak van een zo breed mogelijke steun.

De redactie is erg blij met jullie gulle bijdragen. 
En jullie weten dat iedereen met interesse in het dorp, op welk gebied dan ook, kan deel uitmaken van de redactie. Of gewoon meewerken aan het maken van het blad of helpen bij één of andere actie. 
Zo wordt het nog meer úw blad. 

Geeft u ons een seintje?

spacer.gif (820 bytes)