spacer.gif (820 bytes)

4blauw.gif (837 bytes)uit ADO 132

 Hey jeugd , vul in die enquête !

spacer.gif (820 bytes)
4blauw.gif (837 bytes) De jeugdraad van Oud-Heverlee heeft een grote enquête gelanceerd. Ze is bedoeld voor iedereen onder de 25 jaar die in Oud-Heverlee woont of er soms komt. Vul ze nu in en je wint misschien een leuke prijs!

Waarvoor dient deze enquête? De gemeente Oud-Heverlee moet een Jeugdruimteplan opstellen. Dit plan onderzoekt wat er reeds voorhanden is voor jongeren in de gemeente en wat er nog nodig is. Het gaat over ontspanningsmogelijkheden zoals een pleintje of een speelbos, maar evengoed over mobiliteit zoals fietspaden. Alles wat in de breedste zin met jeugd en ruimte te maken heeft. 

Het is een taak van de gemeente om dit plan op te stellen. Er is geen harde verplichting om dat te doen, maar de jeugd zou belangrijke subsidies verliezen mocht er geen plan komen. De jeugdraad vindt het dan ook cruciaal dat dit plan er komt en heeft zelf het initiatief genomen om hierbij te helpen. Met de enquête wil de jeugdraad eerst polsen hoe de jongeren denken over openbare ruimte in de brede zin van het woord. Het is de bedoeling alle jongeren te bereiken, dus ook wie niet actief is in één van onze plaatselijke jeugdbewegingen of niet school loopt in onze dorp wordt uitgenodigd zijn mening te geven. De jeugdraad kan met de resultaten de gemeente dan verder adviseren.

Woon jij dus in Haasrode, Blanden, Vaalbeek, Oud-Heverlee of Sint-Joris-Weert? Of kom je er wel eens? En ben je bovendien tussen 6 en 25 jaar oud? Dan hebben ze bij de Jeugdraad jouw mening nodig! 
Het invullen van de enquête duurt maar enkele minuten en is opgedeeld in drie leeftijdscategorieën. Surf even naar de website van de jeugdraad www.jeugdraad-oud-heverlee.be  en vul de enquête in. 
Om je aan te moedigen zijn er trouwens toffe prijzen voorzien. Wat had je gedacht van gratis tickets voor Marktrock, filmtickets of zelfs een mp3-speler? 
Zeker doen!
spacer.gif (820 bytes)