&  

ADO's pizza-avond & tentoonstelling

Bij ons mag het altijd wat meer zijn. Een etentje met een culinair én een cultureel sausje. Deze keer zorgden we voor een tentoonstelling van oude foto's van onze onvolprezen gemeente en buurgemeenten. Langs het tuinpad van ons vader dus... Hierbij een voorproefje, herkende u in dit idyllisch plekje "La Chasse" aan de Naamsesteenweg?

En vergeet niet: het zijn de béste houtovengebakken pizza's, de béste lasagnes, de béste spaghetti's, de béste aperitieven en de béste nagerechten, geserveerd door uw aller - béste - redactie, aangevuld met een schare sympathisanten.

En vergeet vooral niet: ADO overleeft niet zonder de opbrengst van die jaarlijkse activiteit.  Achter d'oechelen wordt gratis verdeeld in Oud-Heverlee, en het drukken kost ons handenvol geld. Het nummer 129 is overigens onderweg, en zou rond 17 november in de bus moeten zitten. Maar nu al te downloaden of  te lezen op onze website.

Wie er al ooit bij was op onze pizza-avond zal het zeker beamen: sfeervol is het wel, en de ideale gelegenheid om met vrienden en buren eens aangenaam bij te praten. Klik hier maar eens om te zien hoe het er vorig jaar aan toe ging 

Oechelt u met ons mee? Zaterdag 27 November 2004, vanaf 17 uur in het Don Boscocenrum, Don Boscolaan 10 in Oud-Heverlee.
(
Langsheen de Waversebaan, tussen het centrum van Oud-Heverlee en het Zoet Water)