spacer.gif (820 bytes)
4blauw.gif (837 bytes)

   uit ADO 120                                     ADO 3 jaar op het internetspacer.gif (820 bytes)

spacer.gif (820 bytes)
4blauw.gif (837 bytes)   spacer.gif (820 bytes) Drie jaar is deze dorpskrant ondertussen al aanwezig op het internet. De opzet was alle mogelijke informatie over dorp en streek overzichtelijk beschikbaar te stellen. Of u nu inwoner van het dorp bent of toevallig virtueel toerist. Zijn we daarin geslaagd? Dat zouden we moeten vragen aan de 20.000 bezoekers die de site in die 3 jaar “over de vloer” kreeg.

Voor wie onze site nog nooit bezocht: u vindt er heel veel informatie: de dienstregelingen van alle openbaar vervoer in het dorp, contactgegevens van alle gemeentediensten (u kan onmiddellijk mailen), een zeer handige prikbordkalender, adressen van hogere overheden, kerkgemeenschappen, noodnummers...enz...enz...Verder toeristische informatie, een uitgebreid archief waarin al onze artikels van de laatste jaren en de reacties daarop van de lezers, links naar alle informatieve sites over het dorp, de geschiedenis, de gemeentepolitiek, enz ... teveel om op te noemen.
De 120 verenigingen van ons dorp zijn thematisch gerangschikt. Verschillende verenigingen gingen in op ons (gratis) aanbod om zich uitgebreider voor te stellen op onze site.
Verenigingen kunnen ook hun activiteiten op onze activiteitenkalender laten plaatsen. Vele verenigingen doen dat al, wij kunnen alleen maar hopen dat de rest volgt.

Onlangs hebben we de informatie op onze site nog flink uitgebreid. Klik eens op “plannen en studies” op onze startpagina en u kan dadelijk beginnen grasduinen in de diverse plannen die momenteel volop in de maak of in uitvoering zijn. Sommige van deze plannen kan u zelfs integraal bekijken of downloaden.

Binnenkort zullen we onze service nog completer maken. Een dagelijkse update moet er voor zorgen dat de hoofdlijnen van alle nieuws dat over het dorp verschijnt in de media onmiddellijk op onze site staat. Zodra wij het weten, weet u het ook.

Allemaal zelf eens uittesten, zouden we zeggen! Kunnen we nog iets verbeteren of heeft u fouten gevonden? Laat het ons vooral weten. Via onze antwoordpagina maakten we ook dat voor u gemakkelijk.
spacer.gif (820 bytes)