De overeenkomst tussen Achter d'Oechelen en de Oude Belgen ????

ze leefden van de krijg.

Oproep 1

Het leuke aan achter d'oechelen is dat dit blad nog altijd helemaal bekostigd wordt door u, lezer.

Het nare daaraan is dat we u daar best af en toe eens aan herinneren, want de gewenning slaat onvermijdelijk toe. U weet wel: ado komt toch, of je nu betaalt of niet.. Als we nu onze drukker ook zover zouden krijgen: ADO toch drukken, of we nu die 25.000 frank per nummer storten of niet. Laten we het maar vlakaf zeggen: we zijn weer op de bedeltoer. Lees je ADO graag, stort dan maar wat je kwijt wil. Het is de enige manier om ADO te laten overleven. Wie betaalt, kunnen we ADO met de post toesturen, zodat u in alle rust met een sticker op uw brievenbus reclame kunt buitenhouden. Sponsors, die 1000 frank of meer storten, en onze CD "wandelen en fietsen in het Dijleland" nog niet kregen, sturen we er één.

Oproep 2

Het leuke aan het schrijven in achter d'oechelen is dat je tenminste niet aan de achterkant van reclame hoeft te schrijven én de wetenschap dat je goed gelezen wordt. En het is bovendien nog leuk "werk". Interessant en persoonlijk verrijkend.

Het nare is dat de inwoners van Oud-Heverlee dat niet weten. Of zijn ze zo bescheiden en denken ze dat ze niet kunnen schrijven? Nochtans krijgen we zoveel reacties van erg geinteresseerde lezers, soms ook pareltjes van brieven. Komaan mensen, de redactie zit verlegen om nieuw bloed! Stuur maar eens een mailtje of geef een telefoontje en we nodigen u uit op een volgende redactievergadering.