debat

Knoop in de zakdoek : dienstbetoon aan de bevolking ! ADO-verkiezingsdebat Oud-Heverlee
30 september 2000 Parochiezaal Oud-Heverlee 20.00 u
Deuren (en kennismaking, voor zover nodig ): 19.00 u

Het is dus alweer bijna 6 jaar geleden dat wij de ronkende verklaringen van de (would-be) verkozenen des volks mochten aanhoren, en nu is het weer zo ver. Wat is er van terechtgekomen ? Wat wordt er nu alweer beloofd ? … U kan binnenkort alle partijprogramma’s van alle democratische partijen (helaas  zijn er ook andere in onze gemeente….) op onze website raadplegen.

Maar op de debatavond zullen wij een aantal deelgemeente-overschrijdende en gemeenschappelijke thema’s  aansnijden  en dus kan u één en ander uit eerste hand  vernemen.  Ook zal u ruimschoots zelf prangende vragen kunnen stellen  aan de "keien uit de partijen".

Bij een goed debat hoort een goede moderator. Wij zochten een onafhankelijk journalist (want die van ADO zijn niet te vertrouwen natuurlijk) en vonden VRT journalist Rudy Vranckx bereid het debat  aaneen te praten en te modereren.

Wil u weten wie de bossen nauw aan het hart liggen, wie zich op de treinsporen zal leggen als deze of gene belofte niet waargemaakt kan worden, wie er voor (nog meer) beton is, wie driewielers in het bos wil verbieden etc., dan verwachten wij u en masse op 30 september in de parochiezaal van Oud-Heverlee. U zal er niet alleen uw geest maar ook uw lichaam kunnen laven.

Tot zover hebben SP, Agalev, CVP en VU telefonisch toegezegd. De vijfde partij wacht op een democratische beslissing van de eerstvolgende partijraad. In de volgende ADO meer daarover.