uit ADO 103

ons

dorp

op foto

wpe7A.gif (35636 bytes)
Tijdens de jaarlijkse Zomerfeesten einde juni werd er een kleine fototentoonstelling georganiseerd.
Het doel was om vrijwilligers de kans de geven "hun" foto?s te maken van "ons" dorp en het resultaat openbaar te maken. En dus trokken ze er van de Speelclub Chiro, de Jongerenparochie, de Vrije Basisschool voor Meisjes, Don Bosco en van de KWB op uit om in en rondom Oud-Heverlee een en ander op de plaat te zetten.

 

wpe7B.gif (15971 bytes) Het resultaat kon je zien op de tentoonstelling (als je er was) en je kon ook de foto's aanwijzen die je het mooiste vond samen met Jos Wauters (uit Linden en welbekend van de TV). Er waren veel foto's van de natuur, van de mensen en van de gebouwen. Bij de laatste categorie is het duidelijk dat de kerk, de Onze Lieve Vrouwe Kapel aan het Zoet Water en ?ons? station aan de spoorlijn bij fotografen en kijkers het meest in de smaak vallen. (Over het station en de, absurd moeizame, plannen om daar een ecologisch bezoekerscentrum te vestigen meer in een volgend nummer)

Enkele foto's drukten we hierboven af, jammer genoeg niet in kleur
De mooiste plekjes van Oud-Heverlee, gezien door de ogen van de mensen die er zelf wonen. Dit initiatief was zeker de moeite waard en dus voor herhaling vatbaar